Panasonic Lumix TZ60

Pressemelding fra Panasonic 6. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

I dag lanserte Panasonic sitt nyeste flaggskip i TZ-serien av premium kompaktkameraer. Med bemerkelsesverdig bildekvalitet, 30x optisk zoom, Live View Finder (LVF), avanserte tilkoblingsmuligheter og en rekke kreative funksjoner er Lumix TZ60 det ideelle kameraet både hjemme og på reise.

Nye Lumix TZ60 er utstyrt med et vidvinkel Leica-objektiv som har en høysensitiv 18,1-megapiksel MOS-sensor og Light Speed Auto Fokus (AF). Dette sikrer at blinkskuddene alltid er perfekte uavhengig om de er tatt i sterkt sollys på stranden, eller i et hektisk marked på kveldstid. 

Det slanke designet til Lumix TZ60 rommer i tillegg flere kreative funksjoner, LVF og Manual Control Ring som gir kreativiteten din rom for å utfolde seg.     

Alltid klar med vidvinkel, intelligent zoom og rask fotografering

Ultra-vidvinkel Leica DC Vario-Elmar som finnes på TZ60 har 30x optisk zoom og sikrer høy kvalitet i alle situasjoner. Samtidig er det raskt nok til å fange alle øyeblikkene man ønsker.  

Et kompaktkamera med premium-kvalitet både på innsiden og utenfor

Det slanke og elegante designet til Lumix TZ60 rommer i tillegg avansert teknologi og funksjonalitet som sikrer at bildekvaliteten alltid er god uavhengig av tidspunkt og lysforhold når bildet ble tatt.

Bruk kreativiteten

LUMIX TZ60 har blitt designet med tanke på den kreative:

Fleksible tilkoblingsmuligheter

Lumix TZ60 har integrert Wi-Fi, NFC og GPS. Det er dermed mulig å dele blinkskuddene umiddelbart via nettet. Det er i tillegg mulig å koble sammen TZ60 med smarttelefonen eller nettbrettet og dermed bruke disse som fjernkontroller. GPS-funksjonen muliggjør en sporing av reisens bilder ved hjelp av Google Earth.

Powered by Labrador CMS