Sony W830 og W810

Pressemelding fra Sony 7. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Cyber-shot-kameraene W830 og W810 blir gjerne med deg på fest

Sonys nye Cyber-shot-kameraer W830 og W810 er spesialutviklet med tanke på brukere som ønsker å fange alle sine morsomme øyeblikk på film, men som ønsker god bildekvalitet uten å måtte betale skjorta for det. Kameraene er utrolig enkle å betjene, og med ny design og flere kreative muligheter gjør W830 og W810 det morsomt å ta bilder.

Begge modellene er utstyrt med en 20.1 megapiksel CCD-sensor som også lar brukeren spille inn 720p HD-filmer. Kameraene gir deg i tillegg mulighet til å ta 360-graders panoramabilder og er utstyrt med en avansert blits som kontrollerer ISO-sensitiviteten slik at du kan lyse opp motiver langt unna. Flere bilde-effekter gir deg mange kreative muligheter, og Beauty Effect lar deg blant annet perfeksjonere bilder av deg selv direkte på kameraet.

DSC-W830

Det nye DSC-W830 kombinerer ZEISS-optikk og BINOZ-prosessor med en 20.1 megapiksel CCD-sensor for detaljerte bilder i et kompakt kamerahus. Optical SteadyShot-teknologi reduserer uklarhet forårsaket av risting i kameraet og Optical SteadyShot Active Mode brukt sammen med den elektroniske bildestabilisatoren gir deg stabile og fine video-opptak. Kameraet her et tøft utseende og kommer med en metallisk overflate i fire ulike farger.

DSC-W810

DSC-W810 pakker en kraftfull 20.1 megapiksel CCD-sensor og et 26mm vidvinkel-objektiv med 6x optisk zoom. Den nye party-modusen sørger for at kameraet automatisk justerer innstillingene for fotografering i utfordrende lysforhold noe som sørger for at du virkelig får feststemning med på alle bildene.

W810 er utformet med et komfortabelt grep på fremsiden av kameraet, og de metalliske detaljene gir det et eksklusivt uttrykk. En dedikert film-kapp på baksiden av kameraet gjør det enda enklere og raskere å starte opptak i HD, og gjør deg klar til å fange det neste YouTube-øyeblikket på et blunk.

Pris og tilgjengelighet

De nye Cyber-shot-kameraene DSC-W810 og DSC-W830 fra Sony vil være tilgjengelig fra henholdsvis januar og februar 2014, og vil ha følgende veiledende priser:

Produkt

Pris

DSC-W830

1 100 kroner

DSC-W810

900 kroner

Powered by Labrador CMS