LG NP8740N og LG NP8540N

Pressemelding fra LG Electronics 6. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SLIPP LØS MUSIKKEN TRÅDLØST I ALLE HJEMMETS ROM MED LGS NYE NETTVERKSHØYTTALERE

Under CES 2014 er det premierevisning på LG sine første trådløse, nettverkshøyttalere. Høyttalere som lar deg nyte musikken og internettradio i alle hjemmets rom. Høyttalerne kobles til det lokale nettverket via Wi-Fi eller LAN-kabel, og kan deretter styres helt individuelt. Vil du høre på klassisk musikk på kjøkkenet, samtidig som barna hører på pop-musikk i stuen? Ikke noe problem, med LG NP8740N og LG NP8540N er det bare musikksmaken som setter grenser.

- Vi er stolte av å være det første tilskuddet til den nye og spennende produktkategorien, som vi har stor tro på i 2014, sier Erik Åhsgren, nordisk produktspesialist for Home Entertainment hos LG Electronics. De smarte og lettvinte trådløse HiFi-høyttalerne, er som er perfekte til hjemmefesten der gjestene kan lytte til dine egenkomponerte spillelister i alle hjemmets rom, og til hverdagsbruk når ulike familiemedlemmer vil slappe av med favorittmusikken sin.

For å nyte god musikk via LGs nettverkshøyttalere, behøver du egentlig ikke mer enn en enkelt høyttaler. Men den største fordelen med produktene får du når du sammenslår flere høyttalere i samme eller ulike rom. Du kobler dem sammen og kan styre høyttalerne sammen eller hver for seg, og dermed lytte til ulike låter i ulike rom eller samme låt i alle rom. Valget er ditt, og det eneste du behøver å bestemme er hvilke rom du vil ha høyttalerne i, og hvilken musikk du vil høre på. For størst mulig fleksibilitet, spiller nettverkshøyttalerne musikk fra en rekke ulike online-tjenester som Spotify, opprettede spillelister fra PC-en, nettverksharddisken eller direkte fra smarttelefon eller nettbrett.

Høyttalerne styrer du enkelt via LGs app, fra nettbrettet eller smarttelefon, med iOS eller Android. I motsetning til enkelte konkurrerende løsninger kreves det ingen kablet nettverkstilkobling, da begge modellene er utstyrt med innebygd Wi-Fi og Blueto

oth for enkel installasjon og bruk.

To elegante og smarte modeller

LG NP8740N og LG NP8540N er de første modellene fra LG i denne spennende produktkategorien som vokster raskt innen segmentet hjemmeunderholdning. De har både en fantastisk lyd, elegant design med blant annet kompakt og plassbesparende form, samt ett praktisk integrert håndtak som gjør det enda enklere å flytte på dem. LG NP8740N har en effekt på 70 watt, med støtte for høyoppløst HiFi-lyd (24bit/192kHz) og LG NP8540N har en effekt på 40 watt.

Pris og tilgjengelighet

LG NP8740N og LG NP8540N har en forventet tilgjengelighet i Norge i løpet av første kvartal av 2014. Funksjoner og spesifikasjoner kan bli endret i forbindelse med lanseringen. Mer om eksakte priser, spesifikasjoner og dato for salgsstart vil bli gitt nærmere lanseringen.

Powered by Labrador CMS