Panasonic SZ10

Pressemelding fra Panasonic 5. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Selfie-kamera med stil

Panasonic SZ10 er kameraet for den sosiale. Kompakt og elegant design pakker inn god bilde- og videokvalitet med mulighet for masse kreativitet. Kameraet er designet for lett å passe ned i bukselommen eller vesken. Kobler du kameraet til smarttelefonen er det enkelt å ta selfies og publisere bildene på sosiale medier.

Den 2,7 tommer store skjermen kan vippes opp 180 grader slik at det er enkelt å ta bilder av deg selv. Såkalte beauty-effekter, inkludert ‘Soft skin’, ‘Defocusing’ og ‘Slimming’, gir mulighet til å justere på selvportrettet.

Panasonic Image App, som du installerer på smarttelefonen eller nettbrettet, gjør at du kan koble til kameraet via Wi-Fi. Da kan du bruke enhetene som fjernkontroll, samt enkelt laste over bilder til både Instagram og Facebook.

iA-innstillingen (Intelligent Auto) gir selv de mest uerfarne fotografer mulighet til å knipse gode bilder. Kameraet tar da automatisk alle avgjørelser for best mulig bildekvalitet. Innstillingen inkluderer bildestabilisator, ISO-kontroll, Intelligent Scene Selector, eksponering og ansiktsgjenkjenning.

SZ10 vil være tilgjengelig i slutten av februar 2015,  til en veiledende pris av 1799 NOK.

Powered by Labrador CMS