Fitbit Blaze

Pressemelding fra Fibit 5.januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fitbit med ny smart treningsklokke - Fitbit Blaze

Fitbit introduserer i dag neste generasjons treningsklokke, Fitbit Blaze, med pulsmåling, smarte notifikasjoner og innebygd treningshjelp i nytt design med utskiftbare klokkereimer.

Fitbit presenterer i dag den smarte treningsklokken Fitbit Blaze under den storstilte teknologimessen, CES, i Las Vegas. Dette er den smarteste, mest elegante og mest motiverende aktivitetsmåleren til nå. Fitbit Blaze har en rekke forbedrede funksjoner, som integrering med Fitbits treningsapp FitStar, håndleddsbasert pulsmåling og SmartTrack; noe som betyr at din Fitbit automatisk gjenkjenner og logger ulike treningsaktiviteter uten at du må foreta deg noe som helst. Den nye smarte treningsklokken har fokus på stil og design med utskiftbare reimer samt touchscreen i farger med en variasjon av forskjellige utseender. Fitbit Blaze har en batteritid på opp til fem dager og viser deg de viktigste notifikasjonene som innkomne samtaler, SMS og påminnelser fra kalenderen rett på håndleddet.

- Noe av det første vi lærte var at helse er personlig, og om noe ikke passer din stil, så vil du heller ikke ha det på deg. Med Fitbit Blaze har vi flyttet grensen for hva det er mulig å gjøre når det kommer til en allsidig, lekker treningsklokke som lett kan tilpasses den enkeltes personlige stil. Samtidig stapper vi den full med teknologi som hjelper deg med å ta treningen til det neste nivået og nå dine mål, sier James Park, toppsjef og medgrunnlegger av Fitbit.

Forbedret treningsopplevelse

Ved siden av å måle din daglige aktivitet, som alle Fitbits enheter gjør, er Fitbit Blaze fullstappet med neste generasjons funksjoner:

●      FitStar; gir deg videobasert personlig trening på skjermen i form av filmer som finnes i den Fitbit-eide appen Fitstar. Tre av de mest populære øktene kommer til å være tilgjengelige direkte i Fitbit Blaze og for å utnytte dette, trenger du verken å ha med deg appen eller smarttelefonen. De tre øktene som er tilgjengelige - hvor og når som helst - og som er helt gratis fra FitStar, er: ”Warm it Up” (8 minutter), ”7 Minute Workout”, og ”10-Minute Abs”.

●      GPS hjelper deg med å trene smartere ved å koble deg opp med din smarttelefons GPS. Se treningsdata som distanse, fart samt kilometer/minutt-tid. Etter hver økt synkroniseres dataene trådløst til din Fitbit-konto.

●      PurePulse håndleddsbasert pulsmåling hjelper deg å ligge i riktig treningsintensitet og gjør det lettere å ha kontroll på kaloriforbrenningen. PurePulse gir deg oversikt over din generelle kondisjon ved hjelp av hvilepuls, pulstrender over tid (m.m.) - alt får du rett på håndleddet.

●      Multi-sport-mode kan aktiveres, noe som innebærer at Purepulse-målingen intensifiseres samtidig som den i sanntid måler spesifikke aktiviteter som sykling, løping, vekttrening, yoga (m.m.).

●      SmartTrack treningsgjenkjenning identifiserer automatisk den aktuelle treningsaktiviteten du bedriver og måler sammenhengende aktiviteter som sykling, turgåing, løping, gruppetrening (eksempelvis zumba eller aerobics) og populære sporter som tennis, basket eller fotball.

- Som tidligere idrettsutøver, finnes det ingenting som gjør meg mer motivert enn en god trener. Fitstar gir deg treningsøkter du kan gjennomføre hvor som helst og når som helst, ved å bruke PCen, nettbrettet eller mobilen – og det blir stadig lettere takket være den nye integrasjonen med Fitbit Blaze, sier Tony Gonzalez, som er Fitstar-instruktør og anerkjent idrettsstjerne innen amerikansk fotball.

Tren med stil – fokus på mote og personlig stil

Fitbit Blaze er en enkel, allsidig klokke som kan tilpasses din personlige stil med:

●      Utskiftbare reimer laget av ekte skinn, rustfritt stål og høykvalitets gummi.

●      Unik moduldesign som gjør det enkelt å sette inn og ta måleren ut av rammen for å bytte reim.

●      Fitbits første touchscreen i farger med høy oppløsning og forskjellig grensesnittdesign.

Funksjoner med fokus på din livsstil

●      Fitbit Blaze gir deg de viktigste notifikasjonene fra smarttelefonen din:

o      Se innkomne telefonsamtaler, SMS, og kalenderoppdateringer på skjermen (via Bluetooth) samtidig som du kjenner en lett vibrering.

o      Ta imot og avvis samtaler direkte på Fitbit Blaze når du er tilkoblet smarttelefonen din.

o      Kontroller volum og spillelister for din musikk fra Fitbit Blaze når du er tilkoblet smarttelefonen din.

●      Automatisk søvndata måles hele natten, i tillegg til at du kan utnytte Fitbits vibrasjonsalarm.

●      Batteritid på opp til fem dager på bare én ladning.

●      Kompatibel med mer enn 200 Android-, iOS-, og Windows-enheter sik at du enkelt kan følge med på din Fitbit-profil og se dine data.

Pris & tilgjengelighet

Fitbit Blaze er nå tilgengelig for forhåndskjøp på Fitbit.com for 229,95 euro (inkl. moms) og Fitbit Blaze vil være tilgjengelig i butikk fra mars i år. En kolleksjon med flere reimer og ytterligere accessoirer kommer i løpet av kort tid. Følgende accessoirer er tilgjengelig ved lanseringen:

●      Klassiske høykvalitets gummibånd i svart, blått og plommefarge - 29,99 euro (inkl. moms).

●      Luxe reim i ekte skinn med en ramme i rustfritt stål i svart, grått og kamelfarge - 99,99 Euro (inkl. moms).

●      Luxe reim og ramme i sølvfarget rustfritt stål - 139,99 euro (inkl. moms).

Powered by Labrador CMS