Anton Hagberg, direktør for Komplett Marketplace, har inngått samarbeid med Haugenbok.no. Foto: Komplett
Anton Hagberg, direktør for Komplett Marketplace, har inngått samarbeid med Haugenbok.no. Foto: Komplett

BOKSAMARBEID FOR KOMPLETT

Komplett utvider sin markedsplass, og har nå inngått en partneravtale med Haugenbok.no.

Publisert

Før sommerferien kan nordmenn handle bøker på Komplett, etter at netthandelsaktøren har inngått en partneravtale med nettbokhandelen Haugenbok.no.

– Dette er en stor og strategisk viktig avtale for oss. Mange nordmenn handler bøker på nett, og Haugenbok.no passer som hånd i hanske med oss. De var først ute som ren nettbokhandel i Norge, og holder et høyt tempo på leveransene sine. Deres gode omdømme og ikke minst at de har mange fornøyde kunder, gjorde valget enkelt for oss. Vi er svært glade for at de nå blir partner på Markedsplassen vår, sier Anton Hagberg, direktør for Komplett Markedsplass..

Komplett har store ambisjoner med sin markedsplassløsning, som er bygget opp over samme lest som Amazons partnerprogram.

Andre partnere er Jernia, Spaceworld Soundgarden, Platekompaniet og Elefun. Per nå har Komplett over 100 samarbeidspartnere, men målet er i følge Hagberg å komme opp i to til trehundre.

– Dette er Kompletts fremtid. Om ikke Komplett er kjent for mer enn elektronikk om fem år, har ikke jeg gjort jobben min, sier Hagberg til E24.no.

– Haugenbok.no er svært tilfreds med at vi nå har inngått denne avtalen med Komplett. Samarbeidet med Norges største aktør på netthandel styrker vår posisjon som Norges ledende nettbokhandel. Samtidig vil kundene til Komplett få et stort utvalg av bøker tilgjengelig. Haugenbok.no og Komplett har en felles filosofi om at våre kunder ikke bare skal være fornøyde, men at de skal bli imponerte, sier Lars-Ove Hammer, leder i Haugenbok.no.

Lars-Ove Hammer, leder i Haugenbok.no, sier selskapene har en felles filosofi. Foto: Haugenbok.no
Lars-Ove Hammer, leder i Haugenbok.no, sier selskapene har en felles filosofi. Foto: Haugenbok.no
 
Powered by Labrador CMS