KOMPLETT MED BUTIKK I OSLO SENTRUM

Netthandelseksperten Komplett åpner nå sin første fysiske butikk, i Oslo sentrum. Målet er å komme nærmere kundene.

Publisert Sist oppdatert

Mens de fleste av konkurrentene har skjønt at det er viktig å satse på nett, går nå Komplett i motsatt retning og åpner sin første fysiske butikk.

Fornem adresse

Her driver vi primært kjøpshjelp

Med adresse Kronprinsesse Märthas plass 1, rett ved Oslo rådhus, har sandefjordingene åpnet 250 kvadratmeter med utstillingsrom for topproduktene fra flere produsenter.

– Vi har offisiell oppstart i dag (16. august, red. anm.), men vi har hatt en myk start hvor vi har holdt åpent i noen uker. Vi har også en henteavdeling i forbindelse med butikken, og bare der har det vært rundt 100 mennesker innom hver dag. I tillegg kommer dem som tilfeldigvis har funnet veien hit, sier administrerende direktør i Komplett.no, Anton Hagberg.

På åpningsdagen var det både Komplett-ansatte, produsenter og presse til stede, og fikk omvisning i butikken.

Blant samarbeidspartnerne er Philips, Panasonic, LG, HP, Acer, Asus, Samsung, Logitech, Garmin og flere, som alle har hentet fra sine toppmodeller for utstilling i den nye butikken.

Ikke lager

– Denne butikken skal være et sted kundene kan komme og se og prøve ny teknologi, vi skal ikke pushe varer og salg her. Vi har genuint interesserte folk som står i butikken, og har gjort en god jobb med opplæring, sier Hagberg.

Kompletts nye butikk har ikke lager, og ønsker kunden å kjøpe et produkt må han eller hun fortsatt via selskapets nettsider.

– Her driver vi primært kjøpshjelp. Folk som jobber i sentrum kan komme her og legge inn bestilling på varen de ønsker, og så kan de plukke den opp her i butikken på ettermiddagen.

Powered by Labrador CMS