NY KOMPLETT-DIREKTØR FRA BLUSH

Lene Iren Oen tar over som kommersiell direktør i Komplett etter Anton Hagberg, som går over i ny stilling som direktør i Komplett Nordic.

Publisert Sist oppdatert

Oen kommer fra stillingen som daglig leder i Komplett-eide Blush.no, og får ansvaret for Komplett.no, Komplett.se og Komplett.dk. Hagberg får utvidet ansvar, og tar i tillegg over lager og logistikk fra 1. oktober.

– Oen er en målbevisst, dyktig og grundig leder som har sterke resultater å vise til. Som kommersiell direktør vil Oen få ansvaret for å videreutvikle våre flaggskipbutikker i Norge, Sverige og Danmark, og bygge videre på posisjonen som Nordens største netthandelskonsern, sier konsernsjef Ole Vinje i Komplett-gruppen i en pressemelding.

Ansvar for 3,5 milliarder

Som kommersiell direktør vil Oen få ansvaret for å videreutvikle våre flaggskipbutikker i Norge, Sverige og Danmark

Lene Iren Oen (38) begynte i Komplett i 2006. Siden 2012 har hun hatt ansvaret for Blush.no, som ifølge pressemeldingen har hatt en kraftig omsetnings- og kundevekst under Oens ledelse. I 2014 hadde nettbutikken over 100.000 aktive kunder. Nå får Oen ansvaret for tre nettbutikker med en samlet omsetning på 3,5 milliarder kroner.

Komplett Group er ifølge pressemeldingen blant de ledende på netthandel i Europa, med 15 nettbutikker. Gruppen har 800 ansatte og hovedkontor i Sandefjord.

Powered by Labrador CMS