Lars Olav Olaussen er ny konsernsjef i Komplett. Foto: Komplett

OLAUSSEN NY TOPPSJEF I KOMPLETT

Lars Olav Olaussen er ny konsernsjef i Komplett. Ole Vinje blir senior visepresident hos hovedaksjonæren Canica, med ansvar for E-handel.

Publisert

Dette kommer frem av en pressemelding datert 28. mai. Olaussen kommer fra stillingen som senior visepresident for forretningsutvikling og salg i Orkla.

– Vi er svært fornøyde med at Lars Olav Olaussen har takket ja til stillingen som ny konsernsjef, sier styreleder Nils K. Selte i Komplett i pressemeldingen.

Selte er administrerende direktør i investeringsselskapet Canica, som ble etablert av Stein Erik Hagen. Selte understreker at Olaussen var styrets foretrukne kandidat, med bakgrunn fra store selskaper som Orkla, Ringnes, Findus og Procter & Gamble.

Nils K. Selte er styreleder i Komplett og administrerende direktør hos hovedaksjonæren Canica. Foto: Colin Eick

Den nye konsernsjefen fremhever i pressemeldingen Kompletts evne til å skape en attraktiv og trygg handleopplevelse, noe han ønsker å utvikle videre.

Vinje til hovedaksjonæren

– Konsernet har en svært god driftsmodell og fått en ledende posisjon i Norden. Jeg ser frem til å bli kjent med nye kolleger å bidra til å løfte Komplett videre, sier Olaussen i pressemeldingen.

Ole Vinje går av som konsernsjef i Komplett, og får ansvaret for E-handel hos hovedaksjonæren Canica. Her er han foran hovedkontoret i Sandefjord i 2012. Foto: Erik Andersen

Styreleder Selte berømmer Ole Vinje for å ha bidratt til å gjøre Komplett til Nordens største netthandelsaktør. Vinje har ledet Komplett i elleve år.

Ikke minst er jeg stolt over kulturen vi har skapt

– Disse årene har vært spennende, utfordrende og til tider krevende, men sammen med dyktige medarbeidere har Komplett blitt størst i Norden. Ikke minst er jeg stolt over kulturen vi har skapt. Jeg ser frem til nye oppgaver, sier Vinje.

I Canica får han ansvar for oppfølging av E-handel.

Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør, med totalt 10 nettbutikker og en samlet omsetning i 2017 på 8,1 milliarder norske kroner. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og konsernet har 700 ansatte.

Powered by Labrador CMS