REKORD FOR NETONNET

Netonnets fortjeneste økte med 138 millioner fra mai 2011 til april 2012. Omsetningen økte samme periode med 21 prosent.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding legger selskapet vekt på at økningen er skjedd i et marked som i følge Stiftelsen Elektronikkbransjen gikk ned med 5,4 prosent i 2011. Tallet fra bransjeforeningen inkluderer ikke spillkonsoller, programvare, deler, tilbehør, servicetjenester, lagringsmedier, musikk, video og spill.

– Vi har gjort en kjempeprestasjon i løpet av regnskapsåret, og klarer å snu tap til et overbevisende overskudd: en forbedring på 138 millioner svenske kroner. Vi øker salget med så mye som 21 prosent i et fallende marked. Du blir stolt av dine medarbeidere som med hardt arbeid klarte å gjennomføre denne snuoperasjonen, sier Filip Elverhøy som leder Netonnet i Norge.

2,8 milliarder SEK

Vi har gjort en kjempeprestasjon i løpet av regnskapsåret, og klarer å snu tap til et overbevisende overskudd

Ifølge pressemeldingen har  fokus på lave kostnader, riktig sortiment og en brukervennlig nettbutikk bidratt til at Netonnet går mot strømmen. Netonnet har nettbutikker i Norge og Sverige.

– Vi har en bedrifts- og logistikkmodell basert på e-handel. I Sverige har vi også lagerbutikker med selvbetjening som et supplement til nettbutikken. Alt i alt et lavpriskonsept og en strategi som gir resultater og som tydeligvis både nordmenn og svensker setter pris på, sier Elverhøy i pressemeldingen.

Netonnet omsatte i Norge og Sverige for 2,791 milliarder svenske kroner fra mai 2011 til april 2012. Året før var tallet 2,305 milliarder. Driftsmarginen har gått opp fra minus 3,5 prosent til 1,8 prosent i pluss. Resultatet etter skatt økte fra minus 85 millioner svenske kroner til et overskudd på 53 millioner.

Powered by Labrador CMS