Sony VPL-HW50ES

Pressemelding fra Sony 30. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer 3D-projektoren VPL-HW50ES

Sony lanserer nå VPL-HW50ES, sin nyeste 3D-hjemmekinoprojektor med full HD. Forgjengeren VPL-HW30ES har allerede blitt en hjemmekinofavoritt, og Sony bekrefter at den nye modellen vil inneholde den nyeste teknologien og levere en førsteklasses hjemmekinoopplevelse i 3D.

Med en rekke nye funksjoner, som alle bygger på Sonys ferskeste teknologi, er VPL-HW50ES langt fremme hva gjelder avansert hjemmekinoprojeksjon. Blant de nye funksjonene finnes en tilpasset versjon av Sonys smarte teknologi «Reality Creation», som ble utviklet for den EISA-prisvinnende 4K-projektoren VPL-VW1000ES. «Reality Creation» bruker en algoritme for digital signalbehandling for å gjenopprette eventuelle informasjonstap ved pakketering av originalt innhold til disk, slik at fargesterke full HD-bilder gjenskapes i høy kvalitet.

Projektoren har en lysstyrke på hele 1700 lumen, noe man har klart å oppnå ved å forbedre lyseffektiviteten og optimalisere den optiske blokken. Sammen med den nye funksjonen «Bright Cinema and TV» resulterer dette i en lysstyrke som er 30 prosent bedre enn forgjengeren – uten å påvirke fargegjengivelsen.

Sammen gir Sonys kontrastforbedringsteknologi og «Optimised Advanced Iris 3»-algoritme projektoren et dynamisk kontrastforhold på mer enn 100 000:1. Kontrastforbedringen analyserer hver eneste scene, for så å automatisk optimalisere kontrasten i sanntid ved å justere de mørke og lyse delene av bildet. Tilleggsfunksjoner som høy lysstyrke og reduksjon av 3D-crosstalk ved hjelp av SXRD-paneler forbedrer 3D-bildet ytterligere.

“Da vi lanserte VPL-HW30ES visste vi at vi satte standarden høyt. Når vi nå kommer med VPL-HW50ES er vi i Sony sikre på at vi igjen har satt oss i førersetet innen hjemmekinoteknologi. Utviklingen skjer i et forrykende tempo, og Sony etterstreber å være i ledende posisjon ved å hele tiden snakke med kunder for å få tilbakemeldinger som vi kan utnytte i arbeidet med å utvikle nye high-end-produkter”, sier Tak Nakane, produktansvarlig i Sony Europe.

I tillegg til å være utstyrt med Sonys nyeste teknologi kommer VPL-HW50ES med en rekke oppgraderte funksjoner som gjør den mer brukervennlig, deriblant innebygd 3D-sender, vertikal lensshift på 71 prosent og et maksimalt støynivå på kun 21 desibel.

VPL-HW50ES kommer i svart og hvitt, og blir tilgjengelig fra og med slutten av oktober.

Powered by Labrador CMS