Kenwood MultiOne

Pressemelding fra Kenwood 13. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

En løsning for alt

Usikker på hvilken kjøkkenmaskin du skal velge og hva du trenger av utstyr? Kenwood har løsningen og lanserer en praktisk og allsidig maskin som tar liten plass på kjøkkenbenken, men som er stor nok for hele familien.

Kenwood MultiOne er en praktisk kjøkkenmaskinsom tilbyr flere funksjoner i en og samme maskin, alt for at du skal kunne dekke dine behov innen mattilberedning på kjøkkenet. Med MultiOne og dens praktiske tilbehør kan du mikse og blande smoothies, presse fersk juice, kutte, skjære, kverne kjøtt, raspe, elte, piske og røre, det er kun fantasien som setter begrensningene.

Gjør det enkelt

Å tilberede mat skal være enkelt og komfortabelt. I en hektisk hverdag er man avhengig av å ha kjøkkenutstyr lett tilgjengelig og som raskt gir deg all den hjelpen du trenger. MultiOne har en stilren og praktisk størrelse som tar liten plass på kjøkkenbenken, og med de tre tilhørende verktøyene gjør at det er enkelt å lage både kaker og brød. Foodprosessoren med sine rustfrie knivblader sørger for at grønnsaker raspes, slides eller hakkes opp på få sekunder. Med kjøttkvern verktøyet kan du lage dine egne pølser og burgere, og med medfølgende blender kan du lage de deiligste smoothies for store og små i familien.

- Det at kjøkkenutstyr står fremme og er lett tilgjengelig gjør at det er enklere å lage sunn og god mat fra bunnen av. Tanken med

brukervennlige funksjoner er å få hele familien involvert i mattilberedningen, sier Martin Vinje, Daglig leder hos The Martin Vinje Company som representerer Kenwood i Norge.

Kenwood MultiOne har et pent og stilrent design, 4,3 liters bolle, godt med tilbehør som følger med, seks hastighetsinnstillinger og en motor på 1000 W som tar alt på strak arm. Med den elektroniske variable hastighetskontrollen kan du gradvis øke farten og den planetariske blandefunksjonen vil sørge for at alle ingrediensene blandes.

Veiledende pris fra kr 3.790,-.

Selges hos utvalgte elektroforhandlere over hele landet.

Powered by Labrador CMS