Kenwood Bread Maker BM450

Pressemelding fra Kenwood 25. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Månedens tips!

Lag ferskt brød til frokost og matpakken

Lei av tørt brød til frokost og kjedelige matpakker? Med en brødbakemaskin kan du lage ditt eget sunne og deilige brød. Det beste ved å lage ditt eget brød er at du har full oversikt over ingrediensene og kan tilpasse alt etter ønsker og behov. For deg som ønsker å bake glutenfritt brød, har brødbakemaskinen også et eget program for glutenfrie melsorter.

Kenwood Bread Maker er en praktisk brødbakemaskin i metallutførelse og kommer i en satengfarget rustfritt stål/svart utførelse med touch-skjerm, glasslokk og innvendig lys. Vifteassistert bake system sikrer en jevn steking.   

Brødbakemaskinen har 15 programmer og spesialfunksjoner som oppskriftsminnefunksjon, varmefunksjon, og syltetøysfunksjon.

Ferskt brød helt enkelt

Brødbakemaskin er lett å bruke, og du kan bake alt fra tradisjonelle fullkorns brød, franskbrød, kaker, pizzadeig og lage marmelade. Du kan velge mellom tre brødstørrelser på 500 g, 750 g og 1 kg brød. Varmlufts viften gjør at brødet får en herlig sprø skorpe og når brødet er ferdigstekt holder den varmen i 1 time.

Slik gjør du det:

1. Tilsett ingrediensene

2. Velg program

3. La maskinen jobbe

Du kan også forhåndsprogrammere slik at du kan våkne til en herlig frokost med rykende ferskt brød.

Kenwood Bread Maker BM450 har en effekt på 780 W.

Av tilbehør følger det med en oppskriftsbok, målekopp og skje.

Veiledende pris fra kr 1.499,-.

Selges hos utvalgte elektroforhandlere over hele landet.

Powered by Labrador CMS