Philips izzy BM6 og BM7

Pressemelding fra Gibson Innovations 4. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

”izzy” – den ultimate multirom-løsningen for hele hjemmet

Gibson Innovations utvider izzy-familien med ytterligere to trådløse multiromhøyttalere. Dermed kan du få en optimal hjemmeløsning med mulighet for lydstrømming i opptil fem rom.

Mange andre systemer krever strømmetjenestenes premiumabonnement for å strømme musikk til flere høyttalere. Med Easylink-teknologien og izzy-høyttalere trenger du bare trykke på en knapp for å koble flere høyttalere sammen – uten behov for nettverkstilkobling mot en router, passord eller app. Med ”izzylink” kobles opptil fem høyttalere sammen i et eget trådløst nettverk direkte.

Med det fleksible multiromsystemet izzy kan du spille samme musikk på samtlige høyttalere eller forskjellig musikk via ulike kilder. Produktfamilien omfatter ulike modeller med forskjellig design, tilpassede løsninger og funksjoner for avspilling i hele hjemmet og nå også utendørs.

Philips izzy-høyttalerne fungerer med alle musikkapp-er. Dermed kan du strømme musikk trådløst fra valgfri smartmobil eller nettbrett med bluetooth. De støtter også flere ulike kilder som radio, CD, USB og Audio-in.

- Philips nye izzy-serie er virkelig et gjennombrudd for mennesker som ønsker et enkelt multiromsystem i hjemmet. Dettte er det første systemet som tilbyr en plug and play multiromløsning uten behov for oppkobling til et nettverk eller dedikert applikasjon. Ett tastetrykk er alt som trengs for å koble høyttalerne sammen, sier David Hardarson, nordisk markedssjef i Gibson Innovations.

De tidligere modellene BM50 og BM5 kompletteres nå med to høyttalere:

Philips izzy BM6

Multipair-funksjon gjør det enkelt å skifte musikk mellom to smartenheter. Den har to 2-tommers full-rangeelementer samt to motsatte passive radiatorer som gir balansert og detaljert lyd. BM6 er sprutsikker og har innebygd oppladbart batteri. Dermed er velegnet til utendørsbruk, som ved bassenget eller i hagen. Det kompakte designet gjør den også til en god reisevenn.

Nøkkelfunksjoner:

• Vannbestandig, IPX4-klassifisert

• Innebygd oppladbart batteri

• To 2-tommers full-range-elementer med to passive radiatorer

• Multipair for enkelt bytte av musikk-kilde

Philips izzy BM7

BM7 er løsningen for større rom med enda større krav til lydkvalitet og er en kraftig toveis alt-i-ett-høyttaler. Den har to 3,5-tommers basselementer og to 1-tommers diskanthøyttalere med to passive radiatorer. Høyttaleren leverer høykvalitets stereolyd som fyller rommet med dyp bass. Også BM7 har multipair-funksjon som gjør det enkelt å bytte musikk mellom to enheter, når som helst.

Nøkkelfunksjoner:

• To 3,5-tommers woofer, 2 x 1-tommers tweeter, 2 x passive radiatorer

• Multipair-funksjon for enkelt bytte mellom musikk-kilder

• NFC for enkel bluetooth-tilkobling

Pris og tilgjengelighet

Philips izzy BM6 og BM7 lanseras mai til anbefalte utsalgspriser på hhv. kr. 1999 og 2499.

Powered by Labrador CMS