Samsung har begynt å selge sine produkter gjennom royaldesign.no, og har fått stylist Tone Kroken til å gi interiørtips. Foto: Samsung

SAMSUNG HOS ROYAL DESIGN

Samsung selger enkelte av sine designprodukter, som TVene The Serif og The Frame, gjennom interiørnettsiden og -butikken Royal Design.

Publisert Sist oppdatert

– Samsung har gjennom sine forhandlere de siste årene sett en økt interesse for teknologi, der design og større innredningsmuligheter står i fokus. Som resultat av dette har de derfor inngått et nytt samarbeid der utvalgte designprodukter, som vanligvis selges hos tradisjonelle elektronikkforhandlere, nå også kan kjøpes gjennom interiørnettsiden Royal Design, heter det i en pressemelding fra Samsung.

Ifølge royaldesign.no er dette Norges største nettsted med design, smykker og innredning, og i nettbutikken selger de også kjøkkenmaskiner fra for eksempel Wilfa, Vitamix, Stelton, Smeg, Nespresso, Hay, Bodum, Alessi, Kitchenaid, Moccamaster, Bamix, OBH Nordica, Dualit, WMF og DeLonghi.

I nettbutikken finner vi nå 47 produkter fra Samsung. Dette er TV-modellene The Serif og The Frame i ulike størrelser og tilbehør, samt lydplanken HW-S67T/XE S67.

I pressemeldingen legger Samsung vekt på at stylist Tone Kroken sammen med Samsung har sett på hvordan man best innreder rundt TVen hjemme.

Samsung har begynt å selge sine produkter gjennom royaldesign.no, og har fått stylist Tone Kroken til å gi interiørtips. Foto: Samsung

– Sats på tidløs design, dropp TV-benken og match med farger og materialer, skriver Samsung.

– Teknologi og innredning har ikke alltid gått naturlig sammen, men i dag finnes det en rekke produkter som ikke bare kan passe inn i et rom, men også gjøre det bedre. Med teknologi som smelter inn som et designmøbel, integreres inn i bildeveggen eller setter farge på kjøkkenet er det i dag enkelt å kombinere moderne teknologi med et stilrent hjem, sier Tone Kroken i pressemeldingen.

Fem interiørtips

Her er Krokens fem tips innredning med teknologi:

  1. Sats på design!

Velg teknologi med et gjennomtenkt design. Akkurat som med møbler er den beste designen tidløs og kan brukes over flere år. Elektronikk med et tydelig teknisk design eldes dårlig og må byttes ut ofte for å ikke føles umoderne og gammeldags.

  1. Match farger!

Velg elektronikk i samme fargetoner og materialer som annen innredning du har hjemme. Det skaper en helhet og rød tråd som inkluderer elektronikken som en tilhørende del av rommet.

  1. Unngå synlige ledninger!

Flere av dagens TVer kommer med smarte løsninger som minimerer mengden ledninger og tilkoblinger, med nesten usynlige kabler gjør at du får en stilren TV-tilkobling og kan velge å plassere enheter som er tilkoblet Tven andre steder, som skap og hyller.

  1. Tenk på helheten!

Planlegg i forveien om elektronikken skal smelte inn pent og sømløst, for eksempel som en del av en bildevegg. Eller om elektronikken skal ha rollen som et ordentlig møbel, et ”statement piece”, som får ta plass i rommet så det ikke blir noe midt i mellom disse to alternativene.

  1. Dropp TV-benken!

Veggmonter eller bruk stativ for å unngå TV-benken. Elektronikk skal ikke styre eller begrense deg i hvordan du velger å innrede hjemmet ditt.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2020, som ble distribuert 23 november. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS