Panasonic Hjemmekinoanlegg

Pressemelding fra Panasonic 27. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye hjemmekinosystemer med smart underholdning

Nå lanserer Panasonic seks nye hjemmekinoanlegg med alt du kan ønske deg av underholdning hjemme i TV-sofaen. Fra avansert bilde- og lydteknologi som gir samme filmopplevelse som på en ekte 3D-kino, til spennende nettverksfunksjoner via Panasonics cloudbaserte nettverkstjeneste VIERA Connect. Og uansett hvilket system du velger, får du et komplett anlegg med styring via smarttelefon, DLNA-kapasitet, tilgang til nettverk og digital tilkobling av iPod/iPhone. Alle årets modeller er utstyrt med Panasonics Cinema Surround, en unik lydteknologi som gjengir lyden på samme måte som på en virkelig kino. Noen av dem har dessuten en raffinert 3D-surroundlyd som, ved hjelp av Panasonics egenutviklede teknologi for retningskontroll, skaper svimlende 3D-effekter som oppleves som om de kommer fra forskjellige steder i rommet.

Den digitale forsterkerdelen har et anti-dirresystem som er utviklet på bakgrunn av Panasonics velutprøvde MASH-teknologi. Systemet eliminerer effektivt dirring og andre forstyrrelser som ellers kan påvirke den rene og klare lyden. Toppmodellen SC-BTT590 er dessuten utstyrt med avansert DSP-teknologi som, kombinert med utvalgte lydkomponenter, innfrir alle høye forventninger til fulle. Dette omfatter for eksempel høyttalerkoner i bambus/karbonkompositt, woofer-element med en slaglengde på hele 8 cm, ekstra kraftige høyttalermagneter og filmkondensatorer av meget høy kvalitet.

Tilkobling av iPod/iPhone skjer raskt og enkelt med Digital Music Connection, som også bidrar til at overføringen til systemet blir helt digital og uten kvalitetstap.

Smart funksjonalitet Årets utvalg av hjemmekinosystemer med 3D Blu-ray omfatter en rekke smarte og intuitive finesser. Et lysende eksempel på dette er VIERA Connect, en cloudbasert nettverksplattform som tilbyr underholdning på bred front – fra sport og film til spill og annen kommunikasjon. VIERA Connect omfatter dessuten sosiale medier som Twitter, Facebook, YouTube og Skype, så du kan se på film samtidig som du holder kontakten med familie og venner.

De nye hjemmekinosystemene er kompatible med appen Smartphone Remote Control. Med den kan du bruke mobilen eller nettbrettet til å styre underholdningen ved ganske enkelt å sveipe over skjermen, for eksempel hvis du vil skifte mellom ulike kilder, justere lyd- og bildeinnstillinger m.m. – alt innpakket i et attraktivt grafisk grensesnitt. Det fungerer dessuten utmerket å bruke smarttelefonen eller nettbrettet som tastatur, slik at du lett kan søke etter filmer og annen underholdning, eller for eksempel oppdatere Facebook.

De nye modellene har flere smarte nettverksfunksjoner. Ettersom de er DLNA-kompatible, kan hele familien oppleve og dele bilder, musikk, video og multimedier fra forskjellige rom i huset uten å forstyrre hverandre. Modellene SC-BTT590, SC-BTT490, SC-BTT290 og SC-BTT282 har innebygd trådløs nettverkstilkobling, slik at både VIERA Connect og andre funksjoner som BD-Live fungerer uten ekstern WLAN-adapter eller lange LAN-kabler. Pent og praktisk!

De samme modellene har også doble HDMI-innganger for installasjon med for eksempel spillkonsoll og digitalboks parallelt. Ettersom inngangene er utstyrt med en Standby Pass Through-funksjon, kan enhetene som er tilkoblet, brukes også når hjemmekinosystemet ikke er slått på.

De nye hjemmekinosystemene vil bli løpende lansert i butikkene i løpet av våren. Prisene er ennå ikke fastsatt.

Powered by Labrador CMS