Philips Smart TV

Pressemelding fra Philips 30. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Forbedringer fra Philips Smart TV – mer sosialt, og mer personlig

I dag presenterte TP Vision de seneste tilleggene og forbedringene på Philips Smart TV. Smart TV er nå tilgjengelig på de fleste TV-produkter fra Philips. Social App er en ny funksjon der sosiale mediekanaler integreres med TV-programmene, slik at brukeren kan se på TV og følge med på sosiale medier samtidig. Social App er nå tilgjengelig med Philips Smart TV. I løpet av høsten vil Philips MyRemoteApp bli oppdatert. Den nye utgaven vil ha Philips Wi-Fi Smart Screen, der brukeren kan overføre favorittprogrammet sitt fra hovedskjermen og ta det med seg på iPhone®eller iPad®.

Sosial Smart TV

Veksten i bruk av sosiale medier har overgått alle forventninger. Apper for tilgang til Facebook og Twitter er allerede tilgjengelige med Smart TV, men i dag må brukerne velge om de skal se på TV eller følge med i sosiale medier. Til nå har det ikke vært mulig å gjøre begge deler samtidig. Med introduksjonen av Social App på Philips Smart TV kan brukerne se på TV og samtidig gå inn på sosiale medier, fortelle vennene sine hva de ser på, og lese Twitter-kommentarer om TV-programmene. Social App vil etter hvert også gi samtidig tilgang til Facebook.

Leiefilm fra YouTube snart tilgjengelig på Philips TV

TP Vision utvider apptilbudet fortløpende, og det er nå mer enn 1500 apper å velge blant. TP Vision planlegger å introdusere leiefilm fra YouTube på Philips Smart TV i utvalgte europeiske land senere i år. Philips Smart TV vil være blant de første TV-plattformene som tilbyr tilgang til leiefilmtilbudet fra YouTube. Brukerne vil kunne se filmer de har leid fra YouTube direkte fra sin PC, over till deres Philips Smart TV. I tillegg er en rekke nye tjenester, fra Catch-up TV til nye Video on Demand-apper, lansert eller i ferd med å bli lansert.

Nytteverdi er alt: Philips Smart TV tilbyr styring med ett klikk

I tillegg til den lange rekken med apper og innholdstjenester er det nytteverdien som er viktigst i Smart TV-tilbudet. Den nylig relanserte Philips Smart TV Home Screen er en viktig komponent i vår nytteverdistrategi. Den har nå en søkefunksjon som gjør at brukeren raskt finner filmen, TV-programmet eller appen de søker etter. Og ettersom brukeren ikke ønsker lange betalingsprosesser, tilbys Smart TV Payment på Philips Smart TV – et sikkert, men likevel enkelt betalingssystem som er spesialutviklet for Smart TV. Du trenger bare en firesifret PIN-kode for å betale for det du kjøper, med kredittkort eller fra en forhåndsbetalt lommebok i en app. Social App er også fullt dedikert til brukervennlighet. Med ett klikk på Twitter-ikonet kan brukeren sende tweets direkte til skjermen – du trenger ikke søke etter appen i listen, det er bare å klikke og ”kvitre”.

Fra TV i stua til personlig TV

MyRemote Apps for Android og smarttelefoner med iOS og tablet-PC er svært ettertraktet. De er faktisk allerede lastet ned på mobile enheter av nesten en million brukere. Og den kommende lanseringen av MyRemote App vil være enda mer attraktiv, med Wi-Fi Smart Screen. Her kan du “dra” programmet eller filmen du ser på TV, til den mobile enheten, slik at du kan fortsette å se på fra hvor som helst i hjemmet på en tablet-PC eller smarttelefon. Til å begynne med vil nye MyRemote App være tilgjengelig for iOS-enheter. Neste skritt er en Android-versjon.

Smart TV Alliance vil gi flere og bedre apper

TP Vision er en av grunnleggerne i Smart TV Alliance. Med en koordinert tilnærming til app-utviklerne tar Smart TV Alliance sikte på å skape et større utviklersamfunn for Smart TV-apper og slik stimulere utviklingen. For forbrukerne betyr det at de snart vil ha fordel av enda flere og bedre apper for Smart TV.

Powered by Labrador CMS