Håkan Omberg er stolt over å tilby fem års garanti på Panasonics TVer. Foto: Jan Røsholm

GIR 5 ÅRS TV-GARANTI

– Panasonic gir nå fem års garanti på TVer i Norden, sier Erik Wahman og Håkan Omberg. Garantien gjelder alle modeller og størrelser.

Publisert Sist oppdatert

– Vi tar ansvar for produktene våre, og det gir kundene en ekstra trygghet når de kjøper en TV fra Panasonic, sier nordisk salgssjef, Erik Wahman.

Den nye garantitiden gjelder fra 11. september 2023.

– TV-garantien er den største nyheten sett med nordiske øyne, men vi har også mange lanseringer innen flere produktkategorier, sier Wahman.

Når vi møter ham og hans kollega Håkan Omberg på IFA-messen i Berlin, viser de blant annet med to nye kombiovner; NN-DF38 og NN-DF37.

– Dette er 3-i-1-ovner som kombinerer mikro, grill og vanlig stekeovn, slik at de bruker 50 prosent mindre strøm, sier Wahman.

Erik Wahman med de nye kombiovnene. Foto: Jan Røsholm

Ovnene kommer i både hvit og sort utførelse, og vil koste rundt 4.000 kroner. I tillegg kommer Panasonic nå med luftfrityr, og i Berlin viser de to modeller, begge med elleve forhåndsprogrammer.

Dette er 3-i-1-ovner som kombinerer mikro, grill og vanlig stekeovn

– Modellene har varmeelement både oppe og nede, og har i tillegg en liten vanntank. Dermed tilsettes litt damp der det er ønskelig, og stekeresultatet blir enda bedre, sier Wahman.

Panasonic tilbyr nå mat- og drikkeautomater for hund og katt. Foto: Jan Røsholm

 

Dyrenes nyheter

Panasonic lanserer også produkter beregnet på dyr, da spesielt hund og katt. I produktserien Pet Care finner vi automatiske for- og drikkestasjoner. Drikkefontenen leverer rennende vann, og har en treliters tank.

– Vannet filtreres hele tiden, og er dermed rent. Samtidig gjør lyden av rennende vann at dyrene drikker mer, sier Wahman.

Matautomaten er utstyrt med en egen app som skal gi eieren full oversikt over hvor mye og ofte kjæledyret spiser. Matautomaten er for tørrfor.

– Dyret kan mates til oppsatte tider, eller man kan overstyre det fra appen, sier Wahman.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2023, som ble distribuert uke 47. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS