Gran Turismo 5: Academy Edition

Pressemelding fra Sony PlayStation 27. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gran Turismo®5: Academy Edition er nå tilgjengelig

Spesialutgaven av GT5™ med GT Academy-tema har en eksklusiv konkurranse i spillet, der man kan vinne en dag med kjøring på Silverstone og en VIP-tur til 24-timersløpet på Le Mans. Tre nye nedlastbare biler er også tilgjengelig for alle som har GT5

GT5™: Academy Edition, en ny spesialutgave av Gran Turismo®5 er nå tilgjengelig for salg. GT5™: Academy Edition er laget for å markere suksessen til Nissan PlayStation GT Academy-konkurransen, og er mastret på nytt for å inkludere alle funksjonalitetsoppdateringene og det nye innholdet som er gjort tilgjengelig siden lanseringen av GT5. Du får også sjansen til å delta i en eksklusiv konkurranse[1] - GT Academy Challenge.

Ekstrainnholdet er verdt rundt 200 kr, og består av mer enn 30 ekstra biler og tre nye baner, i tillegg til lakkeringspakker og racingutstyr. Når de selges separat, er den komplette pakken (bilpakken, banepakken, lakkeringspakken, racingutstyrspakken), bilpakke 2, bilpakke 3 og fartstestpakken verdt over 240 kr. Den nye utgaven av spillet har også en spesiell, ny Nissan GT-R, som ble kjørt i 24-timersløpet på Nürburgring av Gran Turismo-skaper Kazunori Yamauchi og Lucas Ordoñez, den første vinneren av GT Academy.

Sju heldige vinnere i den eksklusive GT Academy Challenge-konkurransen får følge i fotsporene til GT Academy-vinnerne og gjennomgå en dag med intens kjøreopplæring på den verdensberømte Silverstone-banen, der GT Academy-racingleiren arrangeres. Den beste føreren denne dagen kåres av Silverstones toppinstruktører og blir invitert på en VIP-tur for to til det berømte 24-timersløpet på Le Mans i juni 2013 - et løp der de tidligere GT Academy-vinnerne Lucas Ordoñez og Jordan Tresson kjørte i 2012.

GT Academy Challenge-konkurransen er åpen for alle som har kjøpt GT5: Academy Edition. Den åpner kl. 01.01 1. januar 2013, og varer til kl. 00.59 1. februar 2013 norsk tid. Seks vinnere blir valgt ut fra konkurransen i spillet. En vinner blir plukket ut fra en konkurranse som arrangeres på Nissans stand på Paris Motor Show fra 29. september til 14. oktober 2012.

I tillegg til den eksklusive konkurransen, får alle som kjøper GT5: Academy Edition en spesiell 25 % rabatt i nettbutikken Gran Turismo® Boutique[2] (http://www.shop.eu.gran-turismo.com).<br>

Sammen med lanseringen av Gran Turismo® 5: Academy Edition blir det også lansert tre nye nedlastbare biler. De koster ca. 8 kr per stykk fra PlayStation®Store. Du kan velge mellom en Subaru BRZ S ’12, en Nissan GT-R N24 GT Academy '12 (følger med i GT5: Academy Edition) og en Honda weider HSV-010 (SUPER GT) ’11, som føyer seg inn i rekken på over 1000 biler som allerede er tilgjengelige i Gran Turismo 5.

Powered by Labrador CMS