LG 1Xtra

Pressemelding fra LG Electronics 12. desember 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG lanserer 1Xtra - rask reparasjon av sprukket mobilskjerm med et ekstra skjermbytte med på kjøpet

– En ulykke kommer sjelden alene. Derfor lanserer LG servicekonseptet 1Xtra – raskt displaybytte til en lav fastpris, med LGs originaldeler og et ekstra bytte med på kjøpet.

 LG Electronics lanserer nå servicekonseptet 1Xtra, som innebærer et ekstra skjermbytte inkludert i prisen når du bestiller en reparasjon av mobilskjermen via LGs kundeservice. I tillegg til ekstrabyttet, tilbyr 1Xtra konkurransedyktig fastpris på reparasjonen. Reparasjonen utføres naturligvis med originale LG-deler av et sertifisert verksted med retur innen maksimalt fem virkedager. 1Xtra-garantien gjelder i produktets normale garantiperiode som er to år etter innkjøpsdato.

– Vi i LG har som mål å tilby markedets beste service innen forbrukerelektronikk og gjøre kontakten med kundeservice til en mest mulig positiv opplevelse, sier Isa Tirpan, nordisk servicedirektør på LG Electronics. 1Xtra er et svært gunstig konsept for forbrukere som ikke har forsikret smarttelefonen sin.

– De som hittil har benyttet seg av tilbudet 1Xtra har blitt positivt overrasket, både over prisen på reparasjon, vår raske og gode håndtering og at de får et ekstra skjermbytte med på kjøpet. Det er kundeservice med ekte Life’s Good-følelse, sier Isa Tirpan.

Slik foregår det:

Pris og tilgjengelighet

LGs 1Xtra-garanti er tilgjengelig for alle norske forbrukere som reparerer sin LG-mobilskjerm via LGs kundeservice. Kun LGs originaldeler brukes ved reparasjonen. Kostnaden for et skjermbytte er kr 2000 uansett modell.*

*Den angitte fastprisen på kr 2000 gjelder fra desember 2014. Prisen kan bli endret. Når man bestiller en reparasjon vil LGs kundeservice informere kunden om den eksakte prisen for 1Xtra

Powered by Labrador CMS