Panasonic SC-PMX100 og SC-PMX70

Pressemelding fra Panasonic 23. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Krystallklar lyd i alle rom

To nye Micro HiFi-systemer ble lansert i dag. SC-PMX100 og SC-PMX70 blir en del av vårt store utvalg av lydsystemer, og møter de økte kravene om høyoppløst lydkvalitet. PMX100 blir det første mikrosystemet som kan kobles sammen med vår Panasonic ALL-serie med multiromhøyttalere.

Frigjør lyden i hele hjemmet

SC-PMX100 kan kobles med vår ALL-serie av multiromhøyttalere, og dermed spille musikk fra CD-er og DAB-radio i hele huset. Sammen med appen Panasonic Music Streaming åpnes også en rekke muligheter, blant annet streaming fra flere ulike tjenester som Spotify og Napster.

Både PMX100 og PMX70 kan styres gjennom trådløs Bluetooth-tilkobling opp mot telefonen eller nettbrettet ditt, slik at favorittmusikken din kun er ett tastetrykk unna.

Skikkelig lyd

Mikrosystemene er grundig oppgradert fra forgjengerne i serien, og er utrustet med en teknologi som oppgraderer lydkvaliteten på CD-ene dine for en bedre musikkopplevelse.  Du kan også spille av lydfiler gjennom USB-inngangen, og seriens storebror, SC-PMX100, lar deg spille av filer gjennom PC-en (USB DAC) eller DLNA.

For at lyden skal bli så god som mulig kommer systemene med Panasonics nyeste digitale forsterker, som er tredje generasjon i rekken. LincsD-Amp, Virtual Battery Power Supply og Variable Gain Digital Amp-teknologi (VGDA). Dette betyr kort og godt at du får løsninger som korrigerer lydforstyrrelser som skurring og strømforsyningsforstyrrelser som ellers kan påvirke kvaliteten på digital musikkavspilling. Dette gir et lydbilde med mer presisjon og bedre dybde.

SC-PMX100 kommer også med Super Sonic Tweeter som avspiller lyd opp til 100 kHz, for en best gjengivning av høyoppløselige lydformater.

Høyttalerne til PMX100 har blant annet et 14 cm Bamboo Plant Opal-basselement som skaper krystallklar lyd. Basselementets bambusmateriale stabiliserer raskt lydvibrasjonene for å redusere etterklang og skape lyd uten forstyrrelser.

Klassisk utseende

Både SC-PMX100 og SC-PMX70 kommer med et frontpanel og en lydskive i aluminium, noe som skaper et klassisk utseende.  I tillegg har SC-PMX100 et toppanel i aluminium, og begge systemene kombinerer kompakt størrelse og et elegant design med en klassisk finish.

Powered by Labrador CMS