Solar PowerBack 3000 Lightning og MicroUSB

Pressemelding fra Sandberg 13. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fest ekstra tid på baksiden av mobilen

Sandberg lanserer i disse dager et elegant og tynt backup-batteri som kan festes til baksiden av mobiltelefonen, og som gir ekstra batterilevetid.

Batteriet har en kapasitet på 3000 mAh. Hvis du ikke har tilgang til en stikkontakt, kan du bare legge det i solen - med eller uten mobilen tilkoblet. Deretter vil solcellene på baksiden av batteriet sørge for å plusse på mer strøm. Helt gratis og miljøvennlig.

Anders Petersen, produktsjef hos Sandberg A/S, sier: «Vi tar fatt i flere behov på en gang med vår nye Powerback. Den har fantastisk design. Det er kult at batteriet bare festes til baksiden av mobilen, det er også fint å bli kvitt løse kabler - og det er definitivt en fordel at du kan lade batteriet med solceller. Like fullt handler det om ett enkelt behov, som er å sikre maksimal oppetid på mobilen.»

PowerBacks finnes i to versjoner: En versjon med Micro-USB-kontakt som er kompatibel med de fleste mobiler, med sentrert ladekontakten og en høyde på maks. 165 mm. Den andre versjonen har Lightning-kontakt, og er kompatibel med iPhone 5, 6 og SE.

Solar PowerBack 3000 Lightning

Varenr.: 420-28

Veil. utsalgspris inkl. mva:

kr 499,00

Solar PowerBack 3000 MicroUSB

Varenr.: 420-29

Veil. utsalgspris inkl. mva:

kr 439,00

Powered by Labrador CMS