Sony HDR-AS50 Action Cam

Pressemelding fra Sony 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hver dag er et eventyr med Sonys nyeste Action Cam

Splitter nye Action Cam har eksepsjonelle nye filmfunksjoner og forbedret operabilitet for å sikre at ingen handling går uoppfanget.

Avansert SteadyShot™ er tre ganger kraftigere enn sin forgjenger[i]med 11,1 megapiksler bakbelyst CMOS-sensor og ZEISS® Tessar objektiv som sørger for jevnere og skarpere opptak.

3 ganger kraftigere zoom og nye setting modes[ii]for justering av bildevinkelen.

Forbedret kamerahus med høyere brukervennlighet og ekstra vanntett kamerahus til inntil 60 meter dybde.

Nye opptaksfunksjoner med XAVC S[iii]50Mbps og 120p/100p for fantastike slow motion-opptak og 4KTime-lapse-muligheter med Action Cam Movie Creator[iv].

Gjenopplev dine eventyr og fang opp opplevelsene i hverdagen med Sonys nyeste HDR-AS50 Action Cam. Kameraet lar deg fange opp alle dine actionfylte opplevelser og gjenoppleve dem i hypnotiserende HD-kvalitet.

HDR-AS50 har blitt redesignet med vekt på økt brukervennlighet, med et forbedret brukergrensesnitt, en bakre USB-port slik at du enkelt kan koble til en kabel og lade med et mobilt batteri, selv når ekstra tilbehør er festet på eller mens du filmer. Et nytt stativfeste eliminerer behovet for et adapter.

HDR-AS50 har noen nye funksjoner som er lagt til på bakgrunn av tilbakemeldinger fra idrettsutøvere og andre brukere. HDR-AS50 kommer derfor med flere forbedrede funksjoner som justerbare lydsignal, samt tre lys på toppen som er festet foran og bak kameraet. Disse har blitt lagt til for å gjøre kameraets status mer synlig, slik at du enkelt kan se at kameraet er i REC-status selv når du bruker hjelm eller har kameraet montert på styret.

Sony’s egne innebyde filmskaper, Highlight Movie Maker[v], inkluderer nå ansiktsgjenkjenning og setter automatisk sammen høydepunkter som kan sees og deles umiddelbart. Dine actionfylte opptak toppes med ren og levende lyd, innspilt med en stereomikrofon av høy kvalitet.

HDR-AS50 kommer med et stort utvalg av tilbehør. Dykkere og svømmere kan nå dra nytte av et medfølgende undervannshus for HDR-AS50, som gjør at opptakene kan fanges ned til 60 meter under havet. Objektivet som passer best til vannaktiviteter lar deg fange utrolig klare opptak under vann. En Cap Clip (AKA-CAP1) er det perfekte tilbehøret for uformelt bruk, som på reise eller på fisketur.

Sony’s nye HDR-AS50 Action Cam er tilgjengelig i Europa fra midten av februar 2016 og har veiledende pris på 2100 NOK.

[i]Compared to HDR-AS20, HDR-AS30V, HDR-AZ1 and HDR-AS100V

[ii]Wide / Narrow. Wide angle only available when SteadyShot is OFF

[iii]XAVC S format movie shooting requires micro SDHC/SDXC Memory Card (Class 10).

[iv]With version.5.1 for Windows and 3.1 for Mac

[v]Not available for XAVC S 24p and High speed recording

Powered by Labrador CMS