Gaggenau 400

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 6. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gaggenau presenterer ventilasjonsserien 400.

Proffteknikk med frirom for det private kjøkkenet.

Med de nye fritt- og vegghengendehettene AI/AW 442 bringer Gaggenau proffteknikk inn i det private kjøkkenet. Modellen med minimalistisk design reduserer matos og lukt på en stille og høyeffektiv måte. De skråstilte baffelfiltrene med en fettoppfangingsgrad på ca. 90 prosent gir den høye effekten til denne nyheten og stekelukten samles i et stort oppsamlingsrom. Nytt er også det varmhvite LED-lyset som kan dimmes trinnløst. Med denne innføringen etablerer Gaggenau ventilasjonsserien 400, et modulært system som med sin store fleksibilitet gir maksimalt frirom. De fritt- og vegghengende hettene AI/AW 442 er tilgjengelig fra desember 2014.

De fritt- og vegghengende hettene AI/AW 442 kompletterer serien 400, som også omfatter den nedsenkbare benkeventilasjonen AL 400, benkeventilasjonen VL 414 og takventilasjonen AC 402.

Fleksibilitet for komfort og frirom.

Et varmt hvitt LED-lys som kan dimmes trinnløst gir en optimal belysning av kokesonen og en koselig atmosfære rundt hetten. Designen av betjeningselementene i hvitt og orange er nytt for modellene i serien 400. Hettene arbeider alle uten egen motor. De kombineres med stillegående eksterne motorenheter, som med BLDC-teknikk har lang levetid og er vedlikeholdsfrie og sikrer et lavt energiforbruk. Disse kan installeres på kjøkkenet eller utenfor, slik at støyen på ventilasjonsstedet reduseres og man får ekstra plass. Alle modellene kan benyttes med sirkulasjonsluft eller avtrekk og en effekt på 970 m³/h.

Med det nyeste innen teknologien fra proffområdet og innen klassisk design viser ventilatorene i serie 400 vei angående funksjon og estetikk.

Powered by Labrador CMS