LG WebOS 3.0

Pressemelding fra LG Electronics 5. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG introduserer en ny versjon av den bejublede smart-TV-plattformen WEBOS under CES 2016

WebOS 3.0 får bedre mobilfunksjoner, bedre fjernkontroll og smartere innholdsfunksjoner

Under CES 2016 i Las Vegas viser LG for første gang selskapets nye Smart-TV-portefølje basert på den nye plattformen webOS 3.0. Versjon 3.0 av webOS er utviklet for å gi en enestående seeropplevelse med en mer intuitiv navigering av TV-ens funksjoner. LG webOS har siden introduksjonen i 2014 fått mye ros av både bransjeeksperter og media som en av de mest allsidige Smart-TV-plattformene på markedet. Med den nye versjonen fortsetter webOS å levere alle de funksjonene den har fått ros for, samtidig som plattformen har fått enda flere smarte funksjoner som helt sikkert kommer til å øke populariteten ytterligere.

– Vi er enormt stolte over den nye versjonen av vår Smart-TV-plattform webOS, sier Erik Åhsgren, nordisk produktspesialist innen Home Entertainment i LG Electronics.

Den røde tråden i webOS er at alt fra tilkobling til å finne nytt innhold skal bli enkelt, noe som virkelig har truffet brukerne og tydelig viser at LGs ambisjon er å være ledende i Smart-TV-markedet.

Nye Magic-funksjoner gir markedets enkleste TV-opplevelse

LG webOS 3.0 kommer med tre nye Magic-funksjoner som tar brukeropplevelsen til et helt nytt nivå; Magic Zoom, Magic Mobile Connection og en oppgradert Magic Remote.

Med Magic Zoom kan du forstørre deler av bildet uten å forringe bildekvaliteten. Med Magic Mobile Connection blir det enklere å tilkoble en mobiltelefon med LG Plus App til en LG Smart-TV og deretter kjøpe mobile apper direkte på TV-en. LGs Magic Remote er oppgradert med en rekke nye knapper som gjør det enklere å styre for eksempel digitalbokser. Samtidig er Screen Remote-funksjoner redesignet for å gjøre dem enklere og smidigere å bruke.

En annen funksjon som gjør Smart-TV med webOS 3.0 enklere å bruke, er Channel Plus. Funksjonen gir smidig tilgang til et stort innholdstilbud i en sammenslått kanalliste. Kanallisten blander tradisjonelle TV-kanaler med innholdstjenester så du enkelt kan bytte mellom programmene du vil se uansett hvor de kommer fra. Du kan til og med styre Channel Plus via en app som gir deg anbefalinger via meldinger på skjermen.

Andre nyheter og oppgraderte funksjoner i webOS 3.0 inkluderer:

Multi-view lar deg se på to forskjellige programmer samtidig eller på ett program samt innhold fra en annen kilde som for eksempel en Blu-Ray-film.

Music Player-app som spiller musikk via webOS 3.0 og TV-ens høyttalere, selv når TV-en ikke er på.

My Channels og Live Menu er oppgradert med nye brukervennlige funksjoner som gjør det enklere enn noen gang å se på det du ønsker å se.

Powered by Labrador CMS