Technics Grand Class SL-1200GAE og SL-1200G

Pressemelding fra Technics 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Technics presenterer ny direktedrevet platespiller

Nå slipper Technics en ny direktedrevet platespiller med en motor som lar deg nyte lyden uten å bli forstyrret av bevegelser og vibrasjoner.

50-årsjubilanten Technics slipper en direktedrevede platespiller  med nydesignet motor som lar deg nyte den unike og varme lyden man bare kan få fra en vinylplate. 

På tradisjonelle platespillere blir lydkvaliteten forringet av vibrasjoner og variasjoner i motorens hastighet. Derfor har Technics nå utviklet en helt ny motor som er full av tekniske løsninger som er med på å håndtere og justere blant annet starthastighet, slitasje, magnetiske bevegelser og vibrasjoner.

Med den nyutviklede motoren er det med andre ord nå mulig å gjenskape den varme lyden og de subtile nyansene man bare kan få fra vinylplatens analoge spor.

De to Technics-modellene Grand Class SL-1200GAE og Grand Class SL-1200G vil være tilgjengelig på markedet til sommeren og vinteren. Den førstnevnte kommer i et begrenset antall på 1200 enheter. 

Powered by Labrador CMS