HP Envy, Spectre og Pavilion

Pressemelding fra Hewlett Packard 9. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP presenterer en spennende og innovativ portefølje av PC-er for forbrukermarkedet

HP lanserer en ny portefølje av design PC-er rettet mot forbrukermarkedet. Blant annet lanseres verdens første bærbare datamaskin med integrert Leap Motion ™-teknikk,  og den første vifteløse to-i-en Ultrabook PC-en med avtagbar skjerm basert på fjerdegenerasjons Intel ® Core ™ prosessor.

HP leverer fire banebrytende innovasjoner innen forbruker PC-bransjen og neste generasjons formfaktorer.

-  Kundene ønsker løsninger som passer deres individuelle behov og krav, sier Staffan Sjöberg, produktsjef forPC for forbrukermarked i HP Norge. 

 Nye innovative produkter

•HP Spectre13 x2 - en bærbar datamaskin og nettbrett i ett, og den første vifteløse avtagbare Ultrabook som er basert på Intels 4. generasjons prosessor. Den vifteløse datamaskinen gir et stille produkt, mens Beats AudioTM sørger for bra lydkvalitet. Med en1.080 high-definition (Full HD) Radiance-skjerm og stilig design, er denne to-i-en Ultrabooken fleksibel uten at det går ut over brukervennlighet og mobilitet.

 • HP Kontroll ZoneTM - den første touchpad optimalisert for navigering med Windows 8 uten berøringsskjerm. Nettbrettets økte bredde gir to soner for styring av Windows 8-spesifikke funksjoner på raskest mulig måte.

 • HP ENVY17 Leap Motion Special Edition (SE) ​​er verdens første bærbare datamaskin med integrert Leap MotionTM teknikk. Med denne innovative PC-en, påvirker HP brukerens måte å samarbeide med teknologien. Datamaskinen merker hånd- og fingerbevegelser i luften, noe som gjør den enkel å navigere og kontrollere. I tillegg gir den eksakt presisjon, noe som  gjør spill, modellering og presentasjoner. mer levende. En 17,3-tommer full HD-skjerm gir skarpe og tydelige filmer og videoer, og den siste generasjonen Intel-prosessorer og NVIDIA grafikk gir rask og smidig dataopplevelse.

 •HP Chromebook 14, som lansertes forrige uke, er verdens første Chromebook som bygger på Intels 4. generasjons prosessor og kommer i en mengde stilige farger. (Variere i ulike land).

Neste generasjons formfaktor

HPs siste delbare enheter, som forvandler en datamaskin til et nettbrett, leverer form og funksjonalitet tilpasset ulike behov. Med slitesterke, magnetiske hengsler, doble batterier både i bunnen/tastaturet og i nettbrettet, kraftige prosessorer og fargerike chassis, er disse nye enhetene et gjennombrudd i dataverdenen.

HP Spectre13 Ultrabook har en tynn og stilig design, kombinert med god ytelse. Den har en tynn og lett design på 13,4mm, veier bare 1,47kg  og har en 13,3 tomsmer bakbelyst Vivid HD LED Quad HP berøringsskjerm. Med ytelse fra Intel Core i5-prosessor har den opp til ni timers batteritid.

Brukere som enkelt ønsker å veksle mellom en bærbar datamaskin og et nettbrett uten å ofre sin personlige stil, kan gjøre det med HP Pavilion11 x2. Den kommer i skinnende svart, med doble full HD-webkameraer som gjør det mulig å filme og videochatte og en 11,6 toms skjerm/nettbrett.

Pris og tilgjengelighet

HP ENVY17 Leap Motion SE notebook er forventet tilgjengelig i Norge fra oktober.

Veiledende pris 10 499 kroner inklusiv moms.

HP Spectre13 Ultrabook er forventet tilgjengelig i Norge i november.

Veiledende pris 8 999 kroner inklusiv moms.

HP Pavilion11 x2 er forventet tilgjengelig i Norge i november.

Veiledende pris 5 499 kroner inklusiv moms.

Powered by Labrador CMS