ANDERSSON NY SJEF I NETONNET NORGE

Peter Andersson (t. v.) tar over sjefsstolen etter Trygve Hillesland. Her flankerer de skiløper Petter Northug, som er selskapets ambassadør. Foto: NetOnNet

Peter Andersson tar over som NetOnNet-sjef i Norge, etter Trygve Hillesland som er ny sjef i det svenske søsterselskapet Webhallen.

Publisert

I tillegg til rollen som norgessjef får Peter Andersson også ansvaret for alle nyetableringer i Norge og Sverige, og han inngår i NetOnNets ledergruppe.

Andersson tiltrer sin nye stilling med umiddelbar virkning, og etterfølger Trygve Hillesland som siden 1. august 2023 har ledet NetOnNet Norge inntil han nylig ble administrerende direktør i den svenske elektronikkjeden Webhallen, som også er en del av det norske konsernet Komplett Group.

Peter Andersson er ny sjef i NetOnNet i Norge. Her fotografert ved butikken på Alnabru før jul. Foto: Stian Sønsteng

– Det er med stor glede jeg annonserer at Peter Andersson tar over rollen som Country Manager for NetOnNet Norge. Peter er et kjent og kjært ansikt for oss - og en velkjent profil i bransjen - som en del av NetOnNet-familien i over 17 år. De siste tiårene har han vist enestående lederegenskaper i ulike roller innen selskapet. Hans erfaring og kunnskap om bransjen, om NetOnNet-filosofien og ambisjonene for det norske markedet, vil være uvurderlig for vår videre vekst i Norge, sier Josefin Dalum i en pressemelding datert 25. januar.

Hun tok 1. desember 2023 over som toppsjef i NetOnNet.

 

Girer opp i Norge

Hans erfaring og kunnskap vil være uvurderlig for vår videre vekst i Norge

– Jeg er ydmykt takknemlig, og samtidig veldig klar for å lede NetOnNet Norge inn i en spennende periode. Vårt team har allerede vist strålende resultater, og jeg ser frem til å bygge videre på dette og styrke vår posisjon i et marked som er utfordrende, men samtidig veldig spennende. NetOnNet skal fortsatt være en utfordrer som presser prisene til det beste for norske forbrukere. I tiden fremover girer vi opp satsingen og tar sats i Norge, sier Andersson i pressemeldingen.

Han kommer fra stillingen som driftssjef i NetOnNet, og har rundt 20 års fartstid i bransjen. Ifølge pressemeldingen skal han lede NetOnNet videre i jakten på vekst og økte markedsandeler, samtidig som de opprettholder et sterkt fokus på kundetilfredshet og konkurransedyktige priser.

 

Åpner i Stavanger

– Det er en tydelig uttalt strategi om å satse på Norge for NetOnNet, som de siste to årene har vært en del av Komplett Group, heter det i pressemeldingen.

Administrerende direktør Josefin Dalum ble 1. desember 2023 ny toppsjef i NetOnNet . Foto: NetOnNet

– I 2024 vil NetOnNet åpne nye lokaler i Stavanger og utvide ytterligere i Norge. Vår vekststrategi er klar, og jeg er overbevist om at vi vil fortsette å levere enestående kundeopplevelser. Norge trenger en utfordrer som oss, og vi har planer om å synes i enda flere byer i tiden fremover, sier Andersson.

– NetOnNets suksess i Norge har alltid vært drevet av vårt dedikerte team og vår evne til å tilpasse oss kundenes behov. Ingen kjenner NetOnNet bedre i Norge, og med Peter ved roret er jeg sikker på at vi vil fortsette å vokse og tilby våre kunder de beste produktene til de beste prisene, sier Dalum.

Powered by Labrador CMS