NETONNET UTVIDER I OSLO

NetOnNet Alnabru utvider i høst kapasiteten. Foto: NetOnNet

– NetOnNet øker salgsflaten på Alnabru med 50 prosent, men dobler nesten varekapasiteten. Dermed styrkes ekspresstilbudet sju dager i uken.

Publisert

Det sier driftssjef Peter Andersson i NetOnNet Norge.

– I tillegg til dette er en fysisk butikk, bruker vi Alnabru som lager for vårt ekspresstilbud i Oslo, Vestfold og Østfold, der vi ved bestilling før klokken 14 kan levere samme dag, sju dager i uken, sier driftssjefen til fagbladet Elektronikkbransjen.

Etter en fusjon i februar 2022 mellom NetOnNet-eier Siba Invest og Stein Erik Hagens Canica Invest, ble sistnevnte største aksjonær i Komplett-gruppen, som i tillegg til NetOnNet og Komplett består av svenske Webhallen. I februar gikk Jaan Ivar Semlitsch, som tidligere har vært toppsjef blant annet i Elkjøp og Orkla, inn som konsernsjef i Komplett ASA, og den 1. august går tidligere Elkjøp Norge-sjef, Trygve Hillesland, inn i en nyopprettet stilling som administrerende direktør i NetOnNet Norge.

Driftssjef Peter Andersson. Foto: NetOnNet

Satser i Norge

– Utvidelsen av vår Lagershop på Alnabru er en del av satsingen i Norge. I forbindelse med at vi øker salgsflaten, får vi nesten dobbelt så mange reoler å selge fra. Det hele blir mer effektivt, samtidig som kundeopplevelsen blir bedre, sier Andersson til fagbladet Elektronikkbransjen.

Utvidelsen er en del av satsingen i Norge

– Hvordan har kundene tatt mot muligheten for levering på dagen?

– Det er nok ikke alle som har fått dette med seg, men med økt kapasitet på Alnabru øker sjansen for at vi har varen inne og kan levere samme dag, rett hjem for 29 kroner, også i helgene, sier Andersson.

Også i Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand tilbyr NetOnNet ekspresslevering, men her skjer dette dagen etter bestilling.

– Med utvidelsen av lokalene våre på Alnabru øker vi trykket i Oslo. Vi er alltid åpne for å se på hvordan vi kan styrke oss lokalt, fordi vi tydelig ser verdien i å være en omnikanalaktør, med våre fysiske Lagershoper og nettbutikken, sier Andersson.

Til høsten

Utvidelsen ved NetOnNet Alnabru skjer i løpet av høsten.

– Våre investeringer i høst gjør at vi nå kommer enda nærmere kundene, og kan styrke kunderelasjonene ved å møte kundenes behov for hjemmeelektronikk til lagerpris i fysiske lokaler, sier Andersson.

Den første Siba-butikken åpnet i Norge i 2000, på Furuset i Oslo. Selskapet hadde også to ComputerCity-butikker, og på det meste var det ni Siba-butikker i Norge. I 2017 ble Siba omprofilert til NetOnNet, og de har i dag butikker på Liertoppen (åpnet 2004), i Sandnes (åpnet 2007) og på Alnabru. Sistnevnte åpnet i 2010, da butikken på Furuset flyttet til dagens lokaler.

Powered by Labrador CMS