Sony BDP-S185

Pressemelding fra Sony 31. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Blu-ray-spiller som gir deg film i full HD-kvalitet og online underholdning – alt pakket inn i et stilrent design

Med Sonys nyeste Blu-ray Disc™-spiller kan du få kinofølelse og flott detaljrikdom når du ser DVD-filmer, og du kan spille av filmer og musikk direkte fra Internett. BDP-S185 er et rimelig alternativ for deg som vil ha det nyeste innen hjemmeunderholdning – uten å måtte ofre verken kvalitet eller design.

DVD-filmer i HD-kvalitet

Sonys Blu-ray-spillere gir opptil ti ganger bedre lydkvalitet og opptil fem ganger bedre bildekvalitet enn en DVD-spiller. Det er også mulig å oppskalere DVD-filmer til tilnærmet HD-kvalitet, slik at du kan oppleve favorittfilmene dine på en helt ny måte.

Sony Entertainment Network

Med BDP-S185 har du tilgang til Internett-plattformen Sony Entertainment Network, hvor du kan velge mellom både klassiske filmtitler, nye storfilmer og over syv millioner musikkspor. Med tjenesten Bravia Internet Video får du dessuten tilgang til nettjenester som Facebook og Twitter, i tillegg til videotjenester som YouTube og Eurosport.

Kompakt med lavt strømforbruk

BDP-S185 er kompakt og kun 29 cm bred, og har en elegant, svart finish (spilleren finnes også i sølv, da under navnet BDP-S186). Du kan enkelt dele film, musikk og bilder fra en harddisk ved hjelp av USB-porten. Det lave strømforbruket på bare 10 watt i timen gjør for øvrig spilleren til et godt alternativ for både miljøet og lommeboken din.

Pris og tilgjengelighet

BDP-S185/6 vil være tilgjengelig i butikk fra og med midten av oktober, og får en veiledende utsalgspris på 1000 kroner (inkl. mva.).

Tekniske spesifikasjoner:

BDP-S185 / BDP-S186

Start enjoying the future of Full HD and online entertainment

Til toppen