Kenwood MG700 og MG470

Pressemelding fra Kenwood 20. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vit hva du spiser!

Alt for mange tyr til raske og lette løsninger når de skal lage middag og kjøper halvfabrikata og ferdigprodukter, uten å vite hva det egentlig inneholder. Ved å kjøpe råvarene selv kombinert med noen inspirerende oppskrifter og riktig kjøkkenutstyr, kan du lage sunne og smakfulle matretter som du kjenner opphavet til, på ditt eget kjøkken.

Med en kjøttkvern kan du male kjøtt som du kan bruke som utgangspunkt når du skal lage for eksempel hamburgere, kjøttkaker, lasagne, pizza, kjøttpaier eller dine egne hjemmelagde pølser. Kenwood kjøttkvern MG700 er en solid og stillegående kjøttkvern i rustfritt stål som kverner opp til 3kg i minuttet. Med tilhørende tre filter kan du velge mellom fin-, medium- eller grovkvernet kjøtt. 

- Forbrukerne må ta tilbake de gamle tradisjonene med hjemmelaget mat. Planlegg innkjøpene og kvern store porsjoner som du pakker ned i mindre porsjoner og legger i fryseboksen. Familier kan gå sammen og kjøpe kjøtt som de kverner og deler seg i mellom. Ikke bare er det økonomisk og praktisk, men man kan også bidra til at barna får næringsrik mat og en bedre forståelse av hva man faktisk spiser, sier Martin Vinje, Daglig Leder i The Martin Vinje Company AS, representanten for Kenwood.

Ved å kjøpe råvarene selv og tilberede maten helt fra bunnen av, har du ikke bare et sunt utgangspunkt, men du har også kontroll på hva du spiser og du unngår alle tilsetningsstoffene og andre uønskede ingredienser. Trenger du tips til enkle og sunne matoppskrifter finner du dette på internett eller gjennom bloggere.

Kenwood tilbyr kjøttkvern som eget kjøkkenutstyr eller som ekstra tilbehør til din Kenwood kjøkkenmaskin.

Veil. pris:

- Kenwood kjøttkvern MG700, 2000 W           Kr 2.195,-.

- Kenwood kjøttkvern MG470, 1500 W           Kr 1.295,-.

- Kenwood kjøttkvern tilbehør AT950  Kr    899,-. (passer til kjøkkenmaskinen Major og Chef)

Selges i ledende elektroforhandlere i hele landet.

Powered by Labrador CMS